BANKETAI

Organizuojame banketus ir furšetus nuo 20 asmenų iki 150 asm.
Patiekalų meniu sudarysime pagal Jūsų asmeninius poreikius bei pageidavimus ir pasistengsime, kad maistas džiugintų skonių įvairove, ir įspūdingu patiekalų pateikimu. Taip turi keletą jau paruoštų meniu, kurie Jums padės negalvoti apie maisto pasirinkimą.

KONFERENCIJOS

Konferencijoms, mokymams ir kt. salės nuoma
Salių dydžiai:
  • 50 m² susodinti galima tiek prie stacionaraus stalo 24 asm
  • 102 m² susodinti galima teatro stiliumi 60 asm., U forma 50 asm., klasės
  • stiliumi 40 asm
  • 480 m² susodinti galima teatro stiliumi 150 asm., U forma 90 asm., klasės
  • stiliumi 60 asm.
Taip pat teikiame visą reikalingą įrangą mokymams, bei konferencijoms: multimedija, ekranas, mikrafonai, rašymo lenta.

Susisiekti dėl teikiamų paslaugų:
Tel.: +370 676 42045
El. paštas: [email protected]

ALAUS GAMYBA

Dzūkų alaus darykla įsikūrusi Alytuje, Vilniaus g. 35, pradėjo veiklą 2017 m. Esame maža, šiuolaikiška alaus darykla. Mūsų tikslas – virti itin kokybišką ir skanų alų. Kiekvieno mūsų sukurto alaus pagrindas ir siela – aukščiausios kokybės ingredientai ir meilė. Puoselėjame ir vertiname tradijcijas, tačiau nebijome rizikuoti ir ieškoti naujų skonių bei aromatų. Alaus bamybai Naudojami kokybiški salyklai, apyniai,mielės ir vanduo. Sezoniniai alūs turi natūralių ingredientų: vaisių žievelių, ekologiško medaus, vaisių ir uogų. Kiekvienos alaus rūšies receptas yra unikalus, nes sukurtas mūsų pačių. Alų gaminame pagal tradicijas, todėl jo nepasterizuojame ir nefiltruojame. Jums alų pateikiame geriausioje bei natūraliausioje formoje.

Čystas

Tai gerai Dzūkijoje žinomas švarus, tikras ir grynas alus. Šis žemutinės fermentacijos lageris reikalauja ilgo brandinimo proceso, kad pavirstų tikru čystuoliu. Visos šiam alui virti naudojamos žaliavos atkeliauja iš Vokietijos, savaime aišku, tai puikiai atsispindi ir bokale. Šviesūs lengvai skrudinti salyklai yra šio alaus siela ir kūnas, o kilmingi vokiški apyniai suteikia malonius gėlių ir žolelių aromatus.

Šposas

Šis alus savo pavadinimą gavo nuotaikingos istorijos dėka. Pirmą kartą bandant virti klasikinį tamsų lagerį jis gavosi labiau šviesus, nei tamsus… Taip ir gimė mūsų šposas – pokštas ar išdaiga. Mūsų tamsusis lageris turi sertifikatą iš Lietuvos kulinarijos fondo, kuris patvirtina, jog šis mūsų produktas išskirtinis tuo, kad yra Lietuviškos kulinarijos paveldas dėl jame naudojamų lietuviškų ingredientų. Šposas yra šviesiai rudos spalvos, jame naudojamas didelis kiekis lietuviškų karamelinių salyklų, kurie alų pripildo maloniais duonos plutos, karamelės, riešutų aromatais ir skoniais.

Spakainas

Šio stiliaus atstovai kilę iš 17-to amžiaus imperinės Didžiosios Britanijos, tačiau stilius ilgainiui buvo pamirštas, o atgimė kartu su šiuolaikinės aludarystės sprogimu Jungtinėse Amerikos Valstijose jau 20-to amžiaus pabaigoje. Indijos šviesieji eliai pasižymi kartumu ir sodriu apynių aromatu. Mūsų versija gamina su amerikietiškos kilmės apyniais, jie alų prisodrina tropinių vaisių aromatais ir alaus mėgėjams patinkančiu aromatu. Spakainas žmogus dzūkams asocijuojasi su ramybe. Ne veltui apynių spurgų arbatos seniau buvo naudojamos nemigai ar nerimui gydyti.

Kviecinis

Pirmasis mūsų išvirtas elio stiliaus alus. Kviecinis yra vokiško stiliaus, jame naudojamos mielės fermentuojasi sąlyginai aukštoje temperatūroje. Vokiškos kilmės mielės fermentacijos metu sukuria šiam alui malonių kvapų paletę. Šio stiliaus atstovai dažniausiai išsiskiria savo drumsta išvaizda, malonia rūgštele, prieskonių ir vaisių aromatais.

Razumnas

Saldusis stautas, šio stiliaus alus nėra gerai pažįstamas mūsų kraštuose, jis kilęs iš Didžiosios Britanijos. Razumnas tradicinės ir šiuolaikinės aludarystės derinimo rezultatas. Tamsus alus mūsuose dažnai asocijuojasi su intensyviu degintų salyklų skoniu ir kartumu. Mūsų versija gaminama su avižiniais dribsniais, jie alui suteikia malonų kremišką kūna. Skrudinti ir deginti salyklai prisotiną šį alų sodriais šokolado, kakavos, karamelės aromatais ir skoniais. Kadangi mėgstame eksperimentuoti, kartą į Razumną pabandėme įdėti kakavos pupelių. Nuo tos dienos, jį gaminame tik tokį, juk visiem razumniem patinka šokoladas.

EKSKURSIJA DZŪKŲ ALAUS DARYKLOJE

Organizuojamos ekskursijos į alaus daryklą.
Apsilankymo metu gidas supažindins su visais alaus virimo etapais.
Norintieji gali užsiregistruoti telefonu +370-676-42045 arba el.paštu [email protected]

DEGUSTACIJA

Degustacijos metu galėsite paragauti tuo metu išvirto alaus rūšis apie kurias Jums papasakos mūsų padavėjai. Užsakyti galima iš anksto arba tiesiog atvykus į restoraną. Degustacijos kaina yra 6 eur vienam asmeniui.